F 5.6 in Helsinki (Tuesday 4.9. at 19.00)

UPDATED 5.9.2012:

My sincerest thanks to everybody who attended. Thank you for your patience (we stayed talking until eleven or so :-)), keen eyes, good questions. It is so rewarding talking to people about something you care about and seeing the appreciation of your passion shared.

You were a great audience, I really had a good time last night.

KK

Original post:

(The following will be in Finnish – it’s a small post, more like an ad, about an informal meeting here in Helsinki next Tuesday, where I will be talking about sports photography).

Photo Do pyysi pitämään pienen esityksen ensi tiistaina 4. syyskuuta Kansallisteatterin F5.6-klubilla urheilukuvista ja urheilun kuvaamisesta (ilmeisesti ketään oikeasti asiasta tietävää ei ollut saatavilla :-) ).

Vakavasti: se on suuri kunnia ja ilman muuta vastasin myöntävästi. Tulin takaisin Lontoosta muutama viikko sitten ja ja ajattelin, että on muutekin hyvä hetki katsoa omaa portfoliotaan – eli “mitäs kuvia sinne on nyt tullut laitettuakaan ja miksi”.

Luvassa kuvia siis urheilusta ja ennenkaikkea tarinoita niiden takaa siitä  miten ne ovat syntyneet. Tunti, puolitoista ehkä – katsotaan nyt miten tarinaa ja keskustelua riittää. Ei mitään tekniikka työpajaa, ei (angstista) SMF-sopimushässäkän setvimistä ja en yritä opettaa mitään kikkoja tms.

Näytän vain kuviani ja puhun pääsääntöisesti niiden taustoista ja sisällöistä. Vähän siitä, mitä on olla töissä esim. juuri olympialaisissa. Tai katsotaan, jos keskustelu johtaa jonnekin muualle.

Olisi kiva saada hyvää keskustelua aikaiseksi ja tämän edellytyksenä on hyvä yleisö – eli jos kalenterissa löytyy tilaa ja aihepiiri kiinnostaa, niin kannattaa ehkä raahautua paikalle.  Paikka on mukava, melko pieni ja intiimi ja hyvä mahdollisuus tavata ihmisiä.

Tilaisuus on ilmainen ja avoin; aika ja paikka siis: Tiistai  4.9. klo 19, Kansallisteatteri lavaklubi; FaceBook Event (lisätietoa) löytyy tästä linkistä.

 

Leave a Reply