Journalistin kolumnit

Posted on Dec 19, 2016 in Journalismi, Journalisti, Koulutus, Media, Photography | No Comments

(Klikkaa kuvaa lukeaksesi)

Olen kirjoittanut Journalistiin vakituisesti neljä vuotta. Alunperin pesti oli tarkoitettu vuoden mittaiseksi, mutta jostain syystä päätoimittaja ei ole puhaltanut pilliin ja peliä poikki. Saa nähdä kauanko jatkuu vielä…

Pohdin -jälleen kerran – mitä kirjoittaa seuraavassa kolumnissani ja taas tuli mieleen, että olenkohan tuosta tai tuosta aiheesta puhunut jo riittämiin.  Joten päätin kerätä yhteen kaikki tähän mennessä kirjoittamani. Jotta en toistaisi itseäni – ainakaan liikaa.

Ja näin tehdessäni rupesin miettimään, että tämä voisi ehkä kiinnostaa muitakin. Kyseessä on yhdessä nipussa aikamoinen pläjäys pohdintaa kuvasta, lehtikuvasta ja median tilasta. Osaa riipustuksista voi syyttää ehkä vähän naiveiksi, mutta kun itse luin niin näitä lävitse, tunsin hetkittäin myös pientä tyytyväisyyttä. Joku satunnainen ajatuskin oli eksynyt mukaan.

2200 merkkiä välimerkkeineen on todella tiukka raja mikäli haluaa jotain järkevää sanoa, mutta on ollut hauskaa ja haastavaa yrittää siinä raamissa toimia.

(Kolumnit luettavissa kuvaa klikaten tai tästä linkistä; sisällysluettelo oik. ylänurkka)

 

Leave a Reply